23 юли 2009

Ако не се видим, ще си пишем


В последно време Бойко Борисов е много зает. Въпреки славата си на човек, който разполага с поне 25 часа в денонощието и той изпитва трудности с управлението на времето. Не е лесна работа да се следят всички телевизии, че и да се обаждаш от време на време, да издърпваш ушите на по-непослушните.

Изглежда, че вече и на неговите хора им е трудно да контактуват с него и са започнали да си пишат писма. Известният вече бургаски рапър и почти депутат Маниака му изпрати писмо, че не иска да бъде народен представител преди около две седмици, а сега и предложената от него за министър на земеделието Десислава Танева оттегли кандидатурата си с писмо. Става ясно, че ако желаете да комуникирате с Бойко Борисов, ще ви се наложи да му напишете писмо. Внимавайте обаче какво ще му напишете, защото има навика да ги публикува в медиите.

Зает с отговорни задачи, на премиера не му остава време да обясни каква е тази тактика да се номинират хора и след това те да се отказват при първите признаци на неодобрение. Хората, на които много им е писнало от дебелокожието на предишното правителство, са толкова прехласнати от това достойно поведение, че не им остава време да се усетят, че и това не е нормално.

На мен цялата тази работа започва все повече да ми прилича на онзи виц за клиента, който гледал сметката в ресторанта и на последния ред пишело „20 лева – ако мине”. Попитал сервитьора какво е това и той му отговорил „Не мина” и го задраскал.

Като знам как хората гледат сметката само около изборите, малко ме притеснява, че скоро ще започне да минава.

Снимка: snimka.bg

5 коментара:

 1. Дано не си прав.Имаме горчивият опит от няколко предишни управления, а и този път като гледам публикациите, определено няма да има 100 дни без критика.

  ОтговорИзтриване
 2. И аз това си мисля все в последно време - дано не съм прав. Надявам се след отпуската да ме навестят по-ведри мисли.

  ОтговорИзтриване
 3. Да ама Божидар Димитров не ще да махне. А?

  ОтговорИзтриване
 4. Ами то май освен Синята коалиция, никой не е против.

  ОтговорИзтриване
 5. Божидар е пич. А Синята коалиция се правят на ощипани булки - след осем годишно опозиционерстване имат възможност да се втъркат във властта, а пък се репчат. Аланкооулу! Не с рогата бре!

  ОтговорИзтриване