20 февруари 2010

Какво искат българите

Сигурно има достатъчно изследвания по въпроса и всяко претендира да дава верен отговор. Предполагам, че ако се разгледат всичките тези изследвания, могат и да се изброят няколко верни отговора. Дали обаче ще си отговорим на въпроса какво наистина искат българите, когато срещу тях не стои анкетьор на Галъп или Сова 5? Какво искат, когато никой не гледа?

Знаете, че любимата на всички търсачки улеснява много потребителите, като дописва фразата вместо вас, за да ви покаже най-популярните търсения. Опитайте да разберете какво искат българите, ако ви стиска.

Аз опитах и ми се иска да живея в друга версия на Гугъл.


5 коментара:

 1. Преди време правих такава извадка с различни думи. Стигнах все пак до по-оптимистични резултати, защото взех под внимание и броят на резултатите. Тук също намирам малка светлина-565000 резултата по темата -"искам да знам".

  ОтговорИзтриване
 2. Също така резултатите рязко се подобряват, ако се пише на кирилица, а не на шльокавица, но въпреки това картинката не е приятна.

  ОтговорИзтриване
 3. На мен пък ми е забавно да отмятам чрез какво търсене в google хората стигат до моя блог... Така обаче и не разбрах успяха да ме намерят чрез "seks sas magareta"...

  ОтговорИзтриване
 4. :) Опитах да те намеря и аз по този начин, но попаднах само на "Лична драма". Достраша ме да прочета какво пише.

  ОтговорИзтриване
 5. Аз пък няма да кажа как те намерих :))) но беше интересно и неочаквано....:)
  ...Венета Станимирова на квадрат (отпреди хиляда и сто-двеста години вече трябва да станаха....)

  ОтговорИзтриване