31 май 2010

Никой не ме пита, но аз да си кажаНаясно съм, че съм автор на блог със затихващи функции, но въпреки всичко бих желал да се възползвам от момента и да информирам читателите си (чудя се дали не беше по-удачно да го направя по електронната поща), че причината за това да не съм публикувал нищо от месеци си е лично моя и по никакъв начин премиерът Борисов не е оказвал натиск върху мен.

Поздрави и приятно лято!

13 коментара:

 1. Всъщност, може да е министър Цветанов,или пък ти самият.Това е без значение. Важното е крайният резултат.

  ОтговорИзтриване
 2. чакаме голямото завърщане смед дългите 5 минути, поздрави

  ОтговорИзтриване
 3. След колко точно 5 минути се връщаш? По-добре увеличи минутите на 15, ако нещо се случи да не нервничат чакащите :)Щом г-н Примиерът Борисов не е оказвал натиск върху теб, а доброволно липсваш значи има нещо гнило! Или връзките ти не са достатъчно дълги или не са достатъчно дебели... на обувките де:)

  ОтговорИзтриване
 4. Страхотна публикация. Продължавай в същия дух!

  ОтговорИзтриване
 5. Добро уточнение, че премиерът Бойко няма нищо общо с отсъствието ти хаха И картинката е добра...само 5 минути :)

  ОтговорИзтриване
 6. Здравейте и от мен.Дано по скоро се върнеш и да почнеш да обновяваш блога си, а ако имаш друг то поне го сподели с нас, за да го посещаваме.Доставяше ни интересна информация.Хубаво е че правиш подобно уточнение, че причината си е изцяло в теб и е лично твое решение. Разбираме те я, сигурно си се захванал с друга творческа идея.Желая ти много успехи и късмет във всичко, с което се захванеш и скорошно завръщане.

  ОтговорИзтриване
 7. Този надпис, че ще с върнеш след пет минути ми напомня на едно време , когато ходих на село и на вратите на магазините, когато им се налагаше да отсъстват за малко си слагаха същите с такъв надпис.Развесели ме .Радвам се, че даваш такова уточнение и не мога да разбера кой и защо си мисли, че твоето отсъствие има общо с премиерът Борисов или най-вероятно се шегуваш...добре ти се получи да ти кажа.Дано в скоро време се завърнеш или поне ако си отишъл другаде да ни информираш, ще ти бъдем благодарни.

  ОтговорИзтриване
 8. От доста време не бях влизала в тази страница и си мислех, че кой знае какво съм изпуснала, а то какво било.Благодаря, че ни уведоми. Дано да намериш повече време за нас и да започнеш да пишеш както преди.Винаги така интересни и любопитни статии.Не мога да разбера защо навсякъде се бърка премиерът ни.Защо да е причината в него?Но както й да е.Дано да имаш нови музи и идеи за това какво да правиш с блога си.

  ОтговорИзтриване
 9. Блога ти е интересен.дано имаш пак муза да пишеш и споделяш с нас.Успех!

  ОтговорИзтриване
 10. Въпреки твоята липса, от така и неизвестни кога пет минути хахаха виждам, че хората не спират да пишат. Всички те чакаме с нетърпение и независимо причината поради която ни остави така, знаем,че е нещо важно. Дано да събираш нови идеи, с които да ни радваш и да пишеш хубавите си статии.Аз също не мога да се начудя как е възможно на всяко нещо, което стане да намесват и Борисов.Явно за някои светът се върти само и единствено около този господин.

  ОтговорИзтриване
 11. Дота дълги пет минути, блога ти беше супер, дано да се върнеш наистина.

  ОтговорИзтриване
 12. Ех Рио Де ЖАНЕЙТО, кой не иска да отиде там и да научи повече както хубаво пишеш при профилът си.Жалко, че от много време вече не споделяш с нас и не качваш нови публикации май явно наистина си се захванал с нещо дано още по качествено и да си доволен от това,което правиш. Ако е така ще се радваме ако кажеш къде можем да те намерим. Блога си струваше и не бива ей така да бъде изоставян особено като гледам колко много ти пишат.Желая ти скоро завръщане и всичко най-хубаво за на пред!

  ОтговорИзтриване